Prop de 100 persones van participar en la jornada online ‘Vallès, territori innovador’, la primera que organitza ININVallès.  El periodista sabadellenc i director del programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio, Roger Escapa, va ser l’encarregat de presentar la sessió, que es va inaugurar amb les ponències de Genís Roca, president de Roca Salvatella, i Ramon Gras Alomà, co-founder d’Aretian.

La jornada va continuar amb una taula rodona, que va comptar amb la participació de Joaquim Campoy Rubio, responsable de projectes d’Innovació a la Unitat d’Innovació de la Fundació Parc Taulí; Xavier Vallvé, actual cap de l’Oficina de Valorització i Patents de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Josep Maria Piqué, de La Salle Technova Barcelona. Una causa de força major va obligar a excusar, a darrera hora,  Antoni Garrell, director general de la Fundació FUNDIT per l’ESDI.

Montse González, quarta tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell, i Àlex Brossa, tercer tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Hisenda Pública i Economia Local de l’Ajuntament de Sant Quirze, van ser els encarregats de fer la cloenda institucional.

Aquest èxit de participació i l’interès dels espectadors al llarg de tota la jornada, va permetre difondre i fer arribar al territori els objectius d’ININVallès i la potencialitat del Vallès com a ecosistema innovador.  

El Pla d’Especialització i Competitivitat Territorial ININVallès (PECT ININVALLÈS) treballa per potenciar el Vallès com a referent europeu en la a innovació en la indústria a través de la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació de manera transversal a la empresa, i mitjançant la col·laboració i implicació d’actors claus del territori.