Jornades empresarials

en línia

Què són?

Sessions obertes en línia amb l’objectiu de crear un espai per compartir i generar idees al voltant de les operacions i les diferents actuacions del projecte ININVallès.

Aquestes sessions neixen amb la voluntat de donar a conèixer a empreses, persones emprenedores i ciutadania del territori l’estat de la qüestió de les diferents operacions del projecte ININVallès. D’aquesta manera, podem rebre ‘feedback’ i aportacions, d’empreses del territori, persones expertes, emprenedores, professionals i ciutadania interessada.  Aquestes sessions en línia permetran desenvolupar el rol de Comitè Empresarial i apropar el projecte ININVallès al territori.

Cada sessió en línia estarà coorganitzada pel soci que lideri l’operació i projecte en qüestió i  l’Ajuntament de Sabadell, soci coordinador del projecte.

Solucions energètiques als PAEs

10 Juny

11 h

Noves eines per les indústries per avaluar instal·lacions d’autoconsum en el marc de les noves tarifes elèctriques, amb la participació de SímbiosyOÎCOS i Km0 Energy dins del marc de l’Operació de territori d’Ininvallès.

Duració: 1h

Organitzador: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Programa

^
11 h

Presentació

Presentació del projecte ININVallès per Iolanda Repullo, cap de Dinamització Empresarial, Vapor Llonch, Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, i de l’operació de Sant Quirze del Vallès “Impuls de noves tecnologies per l’economia Circular” per Àlex Brossa Enrique, Regidor de Serveis Econòmics i Promoció Econòmica de Sant Quirze del Vallès

^
11:10 h

Eines per mesurar el potencial d’energia solar fotovoltaica i viabilitat dels projectes d’autoconsum compartit.

Anna Lluís Gavaldà. Fundadora i directora de SÍMBIOSY
Josep Rosell Gallart. Consultor a SÍMBIOSY i responsable de projectes a OÎCOS
^
11:35 h

Aplicació de l’Estratègia Municipal de Transició Energètica (EMTE) de Barberà del Vallès als PAEs

Isabel Baños Martín. Directora Tècnica de Dinamització empresarial i Polígons Industrials de l’empresa municipal ACTIVIDADES INTEGRADAS SA (Ajuntament de Barberà del Vallès)

^
11:45 h

Autoconsum compartit i avantatges de l’energia solar amb la nova tarifació elèctrica

Patrícia Piqué Flores. Consultora energètica a KM0 ENERGY

^
11:55 h

Ronda de preguntes

^
12:15 h

Cloenda

A càrrec de Gemma Navarro Solà. Tècnica PECT a Sant Quirze del Vallès

Ponents

Símbiosy i OÎCOS

Símbiosy és una empresa de consultoria/enginyeria especialitzada en economia circular. La simbiosi industrial és la seva eina d’implementació de l’economia circular per a la indústria fent un ús eficient dels recursos. OÎCOS és una enginyeria ambiental i consultoria estratègica enfocada a augmentar la competitivitat dels seus clients a través de la millora ambiental dels seus processos i productes.

Km0 Energy

Empresa especialitzada en el sector de l’energia que aplica els seus coneixements, esforços i experiència per oferir solucions reals al sector públic i privat per una energia neta, eficient i de proximitat.

Ciutats intel·ligents sostenibles

6 Maig

11 h

Taula rodona amb la participació de VisyonAnteverti i l’ESDi en el marc de l’Operació Tecnodisseny del projecte ININVallès

Duració: 1h

Organitzador: FUNDIT

MÉS INFORMACIÓ