L’Escola Superior de Disseny (ESDi) va acollir la trobada del projecte europeu RELOS3 en què, juntament amb representants de sis ciutats europees, es va presentar i començar a desenvolupar el pla d’especialització territorial ININVallès. La finalitat de la trobada va ser la d’aprofundir en l’estratègia local d’especialització intel·ligent i es va començar a treballar per l’objectiu principal del projecte ININVallès, que és aconseguir el posicionament del Vallès com a impulsor de la innovació i el disseny en els sistemes industrials. És a dir, es vol fomentar el suport a la cultura emprenedora i l’aplicació de noves tecnologies a nous productes i serveis per tal que, tenint com a vector el disseny aplicat a la indústria, s’aconsegueixi tenir i mostrar un territori amb competències reforçades en aquest àmbit, empreses més competitives i llocs de treball amb professionals qualificats.

La ciutat de Sabadell, doncs, va esdevenir la seu de la primera trobada de les ciutats sòcies del projecte RELOS3, que es va portar a terme el 2018 i va comptar amb representants de Bologna (Itàlia), Emmen (Països Baixos), Malta, Tartu (Estònia) i la regió de Wielkopolska (Polònia).