Foto extreta del Diari de Sabadell

L’espai “S-àvies/is: Laboratori d’Idees”, un dels eixos principals de l’actuació de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) en el projecte ININVallès, té com a objectiu la creació d’un espai de trobada entre persones usuàries, professionals del disseny i de la innovació i empreses del territori per a la co-creació i desenvolupament de productes i serveis que millorin l’envelliment actiu de la gent gran.

La creació d’aquest espai va avançant i, fins al moment, s’han aconseguit fites importants com ara la definició del grup de treball i de la metodologia, identificació dels reptes amb els quals es treballarà, així com l’inici de reunions amb ESDI, entitat que col·laborarà en el disseny de l’espai i que també forma part del projecte ININVallès en el marc de l’operació Tecnodisseny.

D’altra banda, la seva ubicació, inicialment prevista a un dels edificis de l’hospital Parc Taulí, ha canviat a la nau Bosser. A la nau, comprada per l’hospital i situada al seu costat, està previst que s’hi traslladi una part de l’I3PT, inclosa la Unitat d’Innovació, durant el proper mes de juliol.