El 22 de gener va tenir lloc el segon taller de Generació d’Idees al Complex de gent gran de Sant Oleguer. L’acte va ser organitzat per l’Institut d’Investigació i Innovació de Parc Taulí (I3PT), en col·laboració amb Cicles de Vida de l’Ajuntament de Sabadell, i conduït per Joaquim Vilà, professor de Direcció Estratègica i Innovació de l´’IESE.

Durant el taller, que va comptar amb la participació de persones d’entre 65 i 100 anys, es van utilitzar tècniques de Design Thinking per tal de trobar idees que donin resposta als reptes ja identificats en sessions anteriors, tots ells relacionats amb l’envelliment actiu. Es preveu la realització de dos tallers més amb el mateix objectiu al llarg dels propers mesos.

Aquestes activitats estan emmarcades dins de l’operació liderada per l’I3PT “Disseny i Innovació en Envelliment actiu”, que té com a objectiu crear nous productes i serveis enfocats a la millora de l’envelliment actiu amb el treball conjunt entre empreses, entitats del territori i persones de més de 60 anys.