La Fundació per la Indústria. Sabadell 1559. en la seva tasca dedonar suport a les empreses industrials de Catalunya per afavorir la seva competitivitat, organitza aquest 19 de febrer la Jornada Indústria 4.0. Amb aquesta jornada, es vol contribuir a sensibilitzar a les pimes industrials catalanes a fer el pas a la Indústria 4.0.

Per tal d’aconseguir un canvi d’actitud d’aquestes petites empreses que encara no han fet el pas per adaptar-se a la Indústria 4.0, la Jornada Indústria 4.0 comptarà amb la presència d’Antoni Garrell, director general de FUNDIT, entitat sòcia del projecte ININVALLÈS, i patró de la Fundació per la Indústria. 

Si esteu interessats en assistir a la jornada, podeu fer arribar un correu amb el vostre nom, cognom i nom de l’empresa que representeu a: fundacio@fundacioperlaindustria.es