En el marc del projecte ININVallès, un dels eixos principals de l’actuació de la Corporació Sanitària del Parc Taulí  (CSPT) és l’espai Gent Gran Lab.

Sota el nom de  “El disseny i la innovació industrials al servei de l’envelliment actiu al Vallès”, aquest projecte vol crear un espai de trobada entre empreses, professionals del disseny i persones usuàries dels serveis o productes per tal d’incloure’ls en els processos creatius i de desenvolupament de producte. L’objectiu és crear nous productes que millorin l’envelliment actiu de la gent gran i la seva salut de manera significativa.

En aquest sentit cal remarcar que un altre dels membres del projecte ININVallès, la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT), ha signat un conveni amb la CSPT per treballar, durant aquest any 2020, en el disseny de serveis i productes. Mentrestant, el Parc Taulí també  continua treballant en l’altra pota de la seva operació que consisteix en el disseny i la implementació del software de suport a la innovació de la gent gran.