L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell promou una nova  iniciativa sota el nom de Market Empresarial. Covid19 

Es tracta d’un nou canal telemàtic, creat per doanr suport als projectes emprenedors i a les empreses  mentre duri l’actual situació. El Market Empresarial és una eina  a través de la qual les empreses i les persones emprenedores poden oferir els seus serveis, productes i contactes a d’altres emprenedors/es, empreses o tercers. Aquest servei s’ofereix de  forma totalment gratuïta i, al seu torn, permet donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial del territori. 

S’ha habilitat l’adreça electrònica sbdempresa@ajsabadell.cat per tal que les empreses es puguin posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a i adreçar-hi les seves propostes. Alguns dels negocis que ja participen al canal són Invelon,  que ofereix serveis  d’assistència remota per a tasques de manteniment i suport a d’altres empreses; el Packaging Cluster, que ofereix webinars de forma gratuïta; la psicòloga infantil i familiar Sarah Degens, o la Companyia d’Aigües de Sabadell.