Així ho ha contrastat l’enquesta realitzada pel Parc de Recerca de la UAB

Segons l’enquesta realitzada pel Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la plataforma d’innovació territorial Hub b30 ha contribuït a promoure 14 projectes d’R+D+I, la majoria d’innovació de producte.

L’enquesta realitzada, que ha volgut mesurar l’impacte que ha tingut aquesta iniciativa creada ara fa dos anys, s’ha adreçat a les persones representants d’empreses, universitats i entitats que han participat, entre el juny del 2018 i el febrer del 2020, en alguna de les divuit activitats de foment de la innovació promogudes pel Hub b30. Així, el qüestionari té el propòsit de, amb les respostes obtingudes, poder guiar futures accions per tal que aquesta iniciativa serveixi per a la recerca i la innovació del territori b30.

Entre els resultats, cal destacar els catorze projectes d’innovació que han sorgit, en bona part, gràcies a aquesta iniciativa, a més de les bones valoracions obtingudes dels brunchs i els matinals d’innovació hub b30 per a contribuir en la creació d’oportunitats d’R+D+I, així com els informes de vigilància tecnològica lliurats en cada sessió.

http://hubb30.cat/ca/actualitat/el-hub-b30-ha-contribuit-promoure-14-projectes-dinnovacio

FONT: