L’Ajuntament de Sabadell és l’entitat que lidera el projecte ININVallès i la que realitza les tasques de coordinació tècnica i econòmica del projecte. És des d’aquí que es vetlla per l’assoliment dels objectius i la gestió de les incidències del pla d’innovació.

Conjuntament amb els ajuntaments de Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès van anunciar l’octubre de 2015 la seva aliança en aquest projecte sota una mateixa estratègia de futur per al territori. Aquesta aliança és fonamental per al desenvolupament del PECT, ja que permet connectar amb el teixit empresarial de les indústries de cada zona, a més de conèixer de primera mà les necessitats i/o les oportunitats que hi puguin haver.

El Pla d’Innovació ININVallès sorgeix amb l’objectiu de dinamitzar i donar suport, des de l’administració local, als negocis amb més presència, grau d’innovació i potencial de creixement de la zona del Vallès, en gran part pertinents als sectors de l’embalatge i alimentació; salut i tecnologies mèdiques; tèxtil i moda; medi ambient i recursos energètics; i logística.

L’Ajuntament de Sabadell doncs, és l’entitat que lidera el projecte que vol posicionar el Vallès com a referent de la innovació i disseny per a la indústria en l’àmbit europeu i fomentar la innovació creant espais on s’apropin els recursos a les empreses.