Sota el títol ‘Investigadors de Harvard analitzen l’impacte d’ININVallès’, el Diari de Sabadell dedica un reportatge a explicar la contractació d’Aretian, per part de l’Ajuntament de Sabadell. És una empresa emergent nord-americana especialitzada en la cerca de solucions sostenibles per a reptes socials que serà l’encarregada d’avaluar l’impacte del projecte ININVallès en el territori. Així, sota els eixos de talent, estructures organitzatives i disseny urbà, l’empresa  avaluarà l’estat actual de la base econòmica i el panorama de la innovació en les quatre ciutats que engloba el projecte: Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès. A més, Aretian proporcionarà recomanacions concretes i orientades a l’acció per tal d’enfortir l’ecosistema i amb la voluntat d’impulsar les oportunitats socials, culturals i econòmiques del territori.

Cal recordar que ININVallès es tracta d’un dels únics PECT de l’àmbit metropolità, un projecte aprovat l’any 2018 i finançat pel Programa Operatiu FEDER.