El passat mes de juliol, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, juntament amb la consultoria Simbiosy, va iniciar una nova actuació dins el marc del projecte ININVallès; l’Impuls de polígons ecoeficients. Durant tot el mes es va dur a terme una ronda de contactes amb institucions del teixit empresarial del territori  amb dos objectius. En primer lloc, recollir diferents punts de vista pel que fa a la creació d’un segell de ‘polígon industrial ecoeficient’ i, en segon lloc, conèixer quines són les certificacions existents.

D’aquesta manera, es van dur a terme trobades amb Teresa Zamora, del Consell Comarcal del Vallès Occidental; Marcela Véliz i Alex Coustaunau, membres de la PIMEC i de la gestora de les Associacions d’empresaris de Sant Quirze del Vallès i de la Coordinadora Española de Polígonos Empresariales (CEPE), respectivament; Mònica Cañamero i Marc Vives, tècnics d’empresa de Granollers, que van aconseguir l’acreditació de polígon empresarial de qualitat a tres polígons del municipi durant l’any 2019, i  Àngels Cos, Iolanda Repullo, Alejandro Mangas, Isabel Baños i Brigitte, tècnics d’empresa dels socis del projecte ININVallès.

Aquestes trobades serviran per assentar les bases d’actuació del futur segell de polígon Empresarial Ecoeficient emmarcat en l’actuació 5 de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, en el marc del projecte ININVallès.