Josep M. Piqué, president de La Salle Technova, va ser un dels participants de la taula rodona de la jornada en línia ‘Vallès, territori innovador’. Piqué va parlar sobre ‘Innovació i sostenibilitat’ i va voler destacar que:

‘Els desafiaments, el prototipatge, l’escalabilitat i les capacitats defineixen el que és la innovació. Els emprenedors són la font de la innovació disruptiva i l’ecosistema és el tot que funciona quan connectem emprenedors, inversors i corporacions’

Josep M. Piqué va aprofundir en el concepte d’innovació i la seva vinculació amb la sostenibilitat del territori, posant com a exemple els workshops realitzats a Sant Quirze del Vallès per impulsar el municipi com a ciutat laboratori en economia circular. També, va destacar l’important paper dels ecosistemes perquè un territori esdevingui innovador:

‘L’ecosistema és el tot, ha de produir els mecanismes que fan possible tot el camí del path to grow. Els ecosistemes funcionen quan connectem emprenedors amb inversors i amb corporacions’.