Des d’avui mateix ja es poden consultar els informes de vigilància tecnològica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en el marc del projecte ININVallès. Aquests informes tenen l’objectiu de conèixer les noves tendències socials i tecnològiques que l’entitat està duent a terme i són el resultat de la plataforma única de vigilància personalitzada, que està creant la UAB en el marc del projecte europeu.

Fins al moment, des de la Universitat Autònoma s’han elaborat dos informes sobre temàtiques concretes del projecte ININVallès i que es poden consultar en el nou apartat web. En el primer, ‘Tecnologies pel control i monitoratge de la salut de persones d’edat avançada’, es constata com les tecnologies de dispositius mèdics per a la població envellida és un camp en creixement en els països occidentals, on l’envelliment demogràfic és una realitat creixent. Pel que fa al segon informe, ‘IoT in advanced manufacturing’, es tracta d’un estudi de vigilància tecnològica de la indústria 4.0 basat en l’internet de les coses que constata que la Xina és la més puntera pel que fa a la innovació en aquest camp en concret.