L’Escola Superior de Disseny (ESDi) s’encarrega del tecnodisseny dins del projecte ININVallès. Suma la tecnologia i el disseny aplicats a la indústria per tal d’innovar en el territori mitjançant una transformació competitiva i econòmica.

El que volen aconseguir és coordinar el talent existent i atreure’n de nou per a la generació d’idees, accions i projectes innovadors; observar, discutir i divulgar les noves tendències globals que apliquen al sector de la innovació i el disseny industrial; posicionar el territori en l’àmbit de disseny intel·ligent aplicat a la indústria i, finalment, aproximar el disseny i la innovació al teixit de pimes industrials i auxiliars de la indústria.

Tots aquests objectius es poden aconseguir amb la participació d’ESDI, que aporta la part de disseny industrial i els nous talents que proporcionen idees innovadores a l’operació número 3 dins del projecte ININVallès.