Apropar el projecte ININVallès a les empreses i ciutadania del territori i presentar l’estat de la qüestió de les diferents operacions que en formen part és l’objectiu de les sessions en línia i els Comitès Empresarials Específics que s’iniciaran aquest mes de maig. 

Primer Comitè Empresarial Específic.

Els Comitès Empresarials Específics seran sessions en línia obertes a tothom, focalitzades en les operacions que formen part del projecte i que organitzaran cada un dels socis en el transcurs d’aquest any 2021.

Per tant, després de la sessió organitzada per ESDI-Fundit, hi haurà una sessió organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i també n’organitzaran des de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Parc Taulí de Sabadell.

El dijous 6 de maig, d’11 a 12 h, tindrà lloc la primera sessió en línia. Aquesta sessió està organitzada conjuntament l’Escola Superior de Disseny (ESDI), que és la responsable de l’Operació 3 (Tecnodisseny) del projecte ININVallès i l’Ajuntament de Sabadell com a soci coordinador.

Sota el títol de “Ciutats intel·ligents sostenibles”, aquesta jornada es centrarà en un debat sobre l’activitat investigadora de l’ESDi desenvolupada i en procés de desenvolupament en el projecte Tecnodisseny.

Entre altres, es comptarà amb la presència de responsables de les empreses Visyon, empresa que potencia la innovació a través de tecnologies emergents i solucions creatives, com ara la realitat virtual, la realitat augmentada, hologrames i intel·ligència artificial, i Anteverti, empresa de consultoria independent que assessora ciutats, governs i empreses perquè innovin de cara a ser més eficients i sostenibles.

Aquestes sessions en línia, obertes a tothom, tenen l’objectiu de crear un espai per compartir i generar idees al voltant de les operacions i les diferents actuacions del projecte ININVallès.

L’objectiu no és altre que donar a conèixer a empreses, persones emprenedores i ciutadania del territori l’estat de la qüestió de les diferents operacions del projecte ININVallès. D’aquesta manera, podem rebre ‘feedback’ i aportacions, d’empreses del territori, persones expertes, emprenedores, professionals i ciutadania interessada.  Aquestes sessions en línia permetran desenvolupar el rol de Comitè Empresarial i apropar el projecte ININVallès al territori.

Cada sessió en línia estarà coorganitzada pel soci que lideri l’operació i projecte en qüestió i  l’Ajuntament de Sabadell, soci coordinador del projecte.